![Strawberry Bavarois Strawberry Bavarois](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E3238A77-5A0A-4496-AAE6-8DBF31F419D0/Derivates/881A0639-4CAC-4DB9-AB96-37B7A94F154D.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 60 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 60 g caster sugar
- 60 g self-raising flour
- 1 medium egg
Strawberry Mousse
- 500 g double cream
- 500 g strawberries, halved if large, plus extra for garnishing
- 200 g caster sugar
- 20 g lemon juice
- 8 gelatine leaves
- 100 g plain yoghurt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1517 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 30.8 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Pollock in Champagne Sauce
Geen beoordelingen
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 Min
Pistachio Almond Twists
45min
Pear Frangipane
1h 30min
Raspberry Dacquoise
2h
Mincemeat and Almond Tart
2 Std. 15 Min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 Std. 20 Min
Fresh Fruit Tarts
7 Std. 5 Min
Mango Swiss Roll
40 Min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2 Std. 10 Min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min