Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coconut Ice Cream
- 800 g tinned coconut milk (2 x 400 g tins)
- 150 g granulated sugar
- 2 Tbsp coconut milk powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 - 2 Tbsp rum, to taste
Ginger Biscuits
- 20 g granulated sugar
- 80 g vegan butter, diced
- 110 g dark brown sugar
- ½ tsp natural vanilla extract
- 110 g plain flour
- ¾ tsp bicarbonate of soda
- ⅛ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground ginger
- ¾ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp ground nutmeg
Pineapple Sauce
- 200 g pineapple, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g pineapple juice
- 80 g dark brown sugar
Assembly
- 100 g pineapple, cut in pieces, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2101.6 kJ / 502.3 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 84.7 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 233.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50 min.
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 Std. 30 Min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 Std. 40 Min
Apple Tart (TM5)
1h
Bear Face Cake
1h 50 min.
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Geen beoordelingen
Stout Brownies
45min
Cinnamon Rice Pudding Cake
5h
Rhubarb Infused Aperol Spritz
1h 30min
Raspberry and Coconut Cake
1h 50 min.
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM6)
1h
Pistachio Ice Cream
10 Std. 35 Min