Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coconut Ice Cream
- 800 g tinned coconut milk (2 x 400 g tins)
- 150 g granulated sugar
- 2 Tbsp coconut milk powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 - 2 Tbsp rum, to taste
Ginger Biscuits
- 20 g granulated sugar
- 80 g vegan butter, diced
- 110 g dark brown sugar
- ½ tsp natural vanilla extract
- 110 g plain flour
- ¾ tsp bicarbonate of soda
- ⅛ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground ginger
- ¾ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp ground nutmeg
Pineapple Sauce
- 200 g pineapple, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g pineapple juice
- 80 g dark brown sugar
Assembly
- 100 g pineapple, cut in pieces, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2101.6 kJ / 502.3 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 84.7 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 233.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Leftover Vegetable Houmous
10min
Unicorn Head Cake
3 Std.
Rye Bread Rolls- Bürli
12h
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1h 20min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 Min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4h 20min
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM6)
Geen beoordelingen
Pistachio Butter
5min