Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 500 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 8 pinches dried oregano
- 8 Tbsp extra virgin olive oil, for drizzling, plus extra for greasing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Persian Flatbreads
1 Std. 45 Min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Arancini
2h 10min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2sa 45 dk
Pitta Bread
2 Std.
Orange Burst Biscuits
2h 10min
Fresh Pasta Dough
1h
Pizza Dough
1h
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Dill and feta flatbread
1h 20min
Turkish Flatbreads
2h 10min