Compatibele versies
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orange Ice Cream
- 200 g whole milk
- 400 g double cream
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 150 g caster sugar
- 2 Tbsp vanilla bean paste
- 3 oranges, finely grated zest and juice
- sunflower oil, for greasing
Chocolate Sponge
- 110 g self-raising flour
- 60 g cocoa powder
- 220 g light brown sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 large egg
- 1 tsp vanilla bean paste
- 100 g double cream
- 50 g sunflower oil
- 110 g water, hot
Finalisation
- 270 g caster sugar
- 250 g egg whites (approx. 7 egg whites), room temperature
- ⅛ tsp cream of tartar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2074.6 kJ / 495.8 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 69.2 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 196.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Pastry Tartlets
1 Std. 45 Min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.
Anchovy Breadcrumbs
5min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5min
Herbes de Provence
5min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Berry Foam
10min
Black Ravioli with Sea Bass
1 Std. 45 Min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 Min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Lime and Lemonade
5min