Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gelatine leaves, titanium strength
- 500 g cream, 35-37 % fat
- 250 g whole milk
- 150 g caster sugar, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 Tbsp water, for brushing
- seasonal berries, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1318 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 23.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème caramel
2h 45 min
Panna cotta
6h 15 min
Sabayon
15min
Mustard-dill sauce
2h 15min
Profiteroles
2h 15min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 Std. 30 Min
Floating Islands
40min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2h 15min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15 min
Crème Pâtissière
15min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min