Apparaten en Accessoires
Panna Cotta
Voorbereiding 5min
Totaal 6u. 15min
8 portions
Ingrediënten
-
gelatine leaves titanium strength4
-
cream, 35-37 % fat500 g
-
whole milk250 g
-
caster sugar to taste150 g
-
1 tsp vanilla sugarvanilla bean paste1 tsp
-
1 Tbsp cognac, for brushingwater for brushing1 Tbsp
-
seasonal berries for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
1318 kJ /
314 kcal
Vetten
23.3 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
23.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ITALIAN CUISINE
7 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Panna cotta
6u. 15min
Tiramisu
5u. 20min
Rum Babas
3u. 45min
Chocolate Mousse
3u. 20min
Crème caramel
2u. 45min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1u.
Piped Raspberry Mousse
1u.
Amaretti Crème Brulée
4u. 30min
Panna cotta
6u. 15min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6u. 15min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6u. 30min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min