Apparaten en Accessoires
Lemon Tart
Voorbereiding 20min
Totaal 4u. 30min
8 slices
Ingrediënten
Pastry
-
unsalted butter cold, diced120 g
-
plain flour plus extra for dusting175 g
-
icing sugar plus extra for sprinkling50 g
-
egg yolks from medium eggs, 1 beaten3
Filling
-
lemon juice130 g
-
caster sugar200 g
-
unsalted butter diced200 g
-
lemons finely grated zest only5
-
medium eggs4
-
egg yolks from medium eggs6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
9.1 g
Calorieën
2608 kJ /
623 kcal
Vetten
42.8 g
Koolhydraten
50.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Lemon meringue tart
2u. 30min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4u.
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6u. 25min
Passion Fruit Soufflé
35min
Sweet Shortcrust Pastry
1u. 50min
Sponge Cake
1u. 50min
Sweet Shortcrust Pastry
35min
Crème caramel
2u. 45min
Piped Raspberry Mousse
1u.
Pear Frangipane
1u. 30min
Crème Pâtissière
15min
Deconstructed Lemon Tarts
30min