Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g hazelnuts, blanched
- 180 g dark chocolate, approx. 54% cocoa solids, pieces or callets
- 180 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 4 large eggs
- 150 g caster sugar
- 35 g plain flour
- 250 g double cream, for serving
- 300 g mixed fresh red berries, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1992.7 kJ / 476.3 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 20.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 50.7 mg
Alternatieve recepten
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6 godz.
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 godz. 50 min
Emmental Gougères
50min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1h
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
1h 15min