Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble Topping
- 70 g unsalted butter, chilled, diced, plus extra for greasing
- 75 g blanched almonds
- 75 g plain flour
- 50 g Demerara sugar
Apple Layer
- 400 g eating apples, peeled, cored and sliced (0.5 cm slices)
- 20 g lemon juice
- 50 g Demerara sugar
Cake
- 100 g granulated sugar
- 100 g unsalted butter, diced
- 2 large eggs (60 g size)
- 100 g self-raising flour
Decoration
- 40 g flaked almonds, for decorating
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 18.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 godz. 30 min
Cherry Crumble Cake
1h 45min
Apple cake
1 godz.
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Plum and Almond Traybake
1 Std. 5 Min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 godz.
Milk Chocolate and Banana Cake
3 Std. 35 Min
Blueberry Bakewell Traybake
1 godz. 30 min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1 godz.
Mango Swiss Roll
40min
Carrot Cake
2 Std. 30 Min
Lemon Drizzle Cake
1 godz. 30 min