Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate and Sesame Ganache
- 200 g dark chocolate (64%), small pieces or callets
- 200 g milk chocolate, small pieces or callets
- 375 g double cream
- ½ tsp cocoa powder
- 50 g liquid glucose
- ¾ tsp fine sea salt
- 50 g sesame oil
- 25 g vegetable oil
- 3 egg yolks, from medium eggs
Ginger Ice Cream
- 750 g whole milk
- 250 g double cream
- 75 g liquid glucose
- 40 g trimoline
- 30 g milk powder
- 50 g fresh root ginger, grated
- 200 g egg yolks
- 100 g caster sugar
- 20 g stem ginger in syrup, syrup only
- 50 g stem ginger, chopped in small pieces
Pear Purée
- 3 pears, medium, peeled, cored (approx. 300 g)
- 30 g unsalted butter, diced
- 50 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
Garnish
- 4 pears, medium, peeled, sliced (1 mm) then cut in 2 cm discs
- 16 halved walnuts, for grating over plates
- coriander cress, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3232 kJ / 772.5 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 51.6 g
- Verzadigd vet
- 24.8 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 206.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lavender Shortbread
1u.
Roquefort Sauce
20 dk
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Keine Bewertungen
Apple Pâtes de Fruits
6h 15 min
Quick cheese soufflés
45 phút
Rhubarb and Ginger Tart
1hod. 45min
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6h
Chocolate Soufflé with Orange
45 phút
Individual Eton Mess Cheesecakes
3hod. 15min
Assorted Chocolate Truffles
2 godz. 50 min
Crêpes Suzette
35min
Spiced Eggnog
4h 30min