Risotto with Parmesan

Risotto with Parmesan

4.2 6 beoordelingen
Voorbereiding 30min
Totaal 40min
8 portions

Ingrediënten

  • water
    1600 g
  • stock cubes (for 0.5 l each) meat or vegetable, crumbled
    2
    2 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
  • shallots halved
    60 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • unsalted butter diced
    80 g
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time
    640 g
  • dry white wine
    120 g
  • fine sea salt to taste
    1 - 2 tsp

Voeding per 1 portion

Calorieën 433 kcal / 1812 kJ
Eiwitten 9 g
Vetten 15 g
Koolhydraten 63 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 8 g
Natrium 1006 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...