Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g water
-
2
stock cubes (for 0.5 l each), meat or vegetable, crumbled
of 2 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable - 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g shallots, halved
- 20 g extra virgin olive oil
- 80 g unsalted butter, diced
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time
- 120 g dry white wine
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1006 mg
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Béchamel Sauce
15 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Mushroom and Parmesan Risotto
40 min
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Sunrise Smoothie
10 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Asparagus Risotto
45 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 min
Bolognese Sauce
1h 15min
Crêpes
1h 15min