Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g water
-
2
stock cubes (for 0.5 l each), meat or vegetable, crumbled
of 2 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable - 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g shallots, halved
- 20 g extra virgin olive oil
- 80 g unsalted butter, diced
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time
- 120 g dry white wine
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1006 mg
Alternatieve recepten
Tomato Sauce
40min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Gazpacho
1h 15min
Creamy Pea Soup
40min
Asparagus Risotto
45min
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2u. 20min
PaNOma Mocktail
45min
Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min