
Apparaten en Accessoires
Risotto with Parmesan
Voorbereiding 30min
Totaal 40min
8 portions
Ingrediënten
-
water1600 g
-
stock cubes (for 0.5 l each) meat or vegetable, crumbled2
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved60 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
unsalted butter diced80 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time640 g
-
dry white wine120 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
433 kcal /
1812 kJ
Eiwitten
9 g
Vetten
15 g
Koolhydraten
63 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
8 g
Natrium
1006 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Thermomix Friend Welcome Booklet
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland