Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g water
-
2
stock cubes (for 0.5 l each), meat or vegetable, crumbled
of 2 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable - 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g shallots, halved
- 20 g extra virgin olive oil
- 80 g unsalted butter, diced
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time
- 120 g dry white wine
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1006 mg
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Béarnaise Sauce
20 Min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Chocolate Fondants
40min
Asparagus Risotto
45 Min
Italian Brunch
Keine Bewertungen
Béchamel Sauce
15 Min
Tomato sauce
40min
Crêpes
1hod. 15min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Pasta Amatriciana
30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min