Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Toasted Pistachios
- 30 g pistachio nuts, unsalted
Chocolate Fondant
- 160 g unsalted butter, diced
- cocoa powder, for dusting
- 150 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 120 g caster sugar
- 4 medium eggs
Brandy Anglaise Foam
- 140 g whole milk
- 40 g double cream
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 20 g caster sugar
- 10 g brandy
- coarse sea salt, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2292.3 kJ / 547.9 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 39.3 g
- Vetten
- 39.9 g
- Verzadigd vet
- 21.1 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 63.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Béchamel Sauce
15min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 Min
Guacamole
5min
Crunchy Potato Sticks (TM5)
Geen beoordelingen
Guacamole
5min
Mustard Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Mayonnaise
5min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Geen beoordelingen
Roquefort Sauce
20 Min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2h 5min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25min