Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Toasted Pistachios
- 30 g pistachio nuts, unsalted
Chocolate Fondant
- 160 g unsalted butter, diced
- cocoa powder, for dusting
- 150 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 120 g caster sugar
- 4 medium eggs
Brandy Anglaise Foam
- 140 g whole milk
- 40 g double cream
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 20 g caster sugar
- 10 g brandy
- coarse sea salt, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2292.3 kJ / 547.9 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 39.3 g
- Vetten
- 39.9 g
- Verzadigd vet
- 21.1 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 63.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10min
Guinness® Bread
1 godz. 45 min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 Std. 30 Min
Irish Coffee
10min
Peanut Butter Cheesecake Dip
5min
Creamy Tomato Soup; Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Berry Foam
10min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3 Std. 45 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min