Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 garlic cloves
- 150 g onion, quartered
- 40 g olive oil
- 6 - 8 tsp fine sea salt, to taste
- 3 tsp caster sugar
- 3 tsp dried oregano (optioneel)
-
3
stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 4 heaped tsp stock paste, homemade - 3000 g tomatoes, ripe, quartered
- 300 g double cream
- 6 - 12 fresh basil leaves
- 2 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 725 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 950 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot and Coriander Soup
25 min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45 Min
Leek and Potato Soup
1 Std.
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Geen beoordelingen
Spiced Moroccan Lentil Soup
35 min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Creamy Courgette Soup
25 min
Vegetable Soup
35 min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Crêpes Suzette
35 min
Dauphinoise Potatoes
50 min