Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 garlic cloves
- 150 g onion, quartered
- 40 g olive oil
- 6 - 8 tsp fine sea salt, to taste
- 3 tsp caster sugar
- 3 tsp dried oregano (optioneel)
-
3
stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 4 heaped tsp stock paste, homemade - 3000 g tomatoes, ripe, quartered
- 300 g double cream
- 6 - 12 fresh basil leaves
- 2 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 725 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 950 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10min
Bolognese Sauce
1h 15min
Creamy tomato soup
30min
Tomato sauce
40min
Irish Soda Bread
45min
Glamorgan Sausages
50min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40min
Creamy Tomato Soup
25min
Mashed Potatoes
45min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h
Beef and Ale Stew
2h 20min