Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 4 medium eggs
- 60 g plain flour, plus extra for dusting
- 300 g milk
- 50 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 1 pinch ground nutmeg
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
-
100
g whipping cream
of double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1399.7 kJ / 334.6 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 450.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Crème caramel
2 Std. 45 Min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Quick cheese soufflés
45min
Chocolate Mousse
3h 20 min
Quiche Lorraine
45min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Peach Pavlova
5hod. 30min
Berry mousse
4 Std. 50 Min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min