Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 4 medium eggs
- 60 g plain flour, plus extra for dusting
- 300 g milk
- 50 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 1 pinch ground nutmeg
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
-
100
g whipping cream
of double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1399.7 kJ / 334.6 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 450.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Onion Soup
1 godz.
Onion soup
1 godz. 10 min
Shallot Tarte Tatin
2h
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Lemon Meringue Pie
2 Std. 30 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Soubise Sauce
30 min
Quick cheese soufflés
45 min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min