Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bunch fresh parsley, leaves only (approx. 20 g)
- 30 g shallot, halved
-
300
g fresh porcini mushrooms, cleaned, cut in pieces
of 40 g dried porcini mushrooms, soaked in water until soft, squeezed - 30 g extra virgin olive oil
- 320 g risotto rice (eg. carnaroli, Arborio) (14 minutes cooking time)
- 60 g dry white wine
- 800 g water
-
1
tsp fine sea salt
of 1 heaped tsp meat stock paste - 30 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1861 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Mushroom Risotto
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Leek and Potato Soup
1 godz.
Versatile Smooth Soup
45 min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Broccoli and Apple Salad
5 Min
Best Basic Houmous
5 Min