Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bunch fresh parsley, leaves only (approx. 20 g)
- 30 g shallot, halved
-
300
g fresh porcini mushrooms, cleaned, cut in pieces
of 40 g dried porcini mushrooms, soaked in water until soft, squeezed - 30 g extra virgin olive oil
- 320 g risotto rice (eg. carnaroli, Arborio) (14 minutes cooking time)
- 60 g dry white wine
- 800 g water
-
1
tsp fine sea salt
of 1 heaped tsp meat stock paste - 30 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1861 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuscan Bean Soup
50 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Mushroom Risotto
30min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min
Double Pea and Chorizo Soup
45 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Springtime Risotto
55 min
Courgette and Feta Risotto
30min
Pea and Lardo Soup
1 Std. 5 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Green Mole Chicken
1 Std.
Roasted Red Pepper Shots
30min