Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 2 sweet potatoes, unpeeled (approx. 150 g each)
- 150 g lime juice, freshly squeezed
- 2 garlic cloves
- 2 Tbsp coriander leaves, plus extra to garnish
- 80 g red onion, 40 g thinly sliced
-
½
habanero chilli, seeded
of ½ red chilli, seeded - 50 g clam juice (optioneel)
- 4 ice cubes
- 300 g fresh sea bass fillets, skinless, cubed (1 cm)
- 300 g fresh salmon fillets, skinless, cubed (1 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 947 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1j 15 menit
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 Std. 30 Min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 Std. 30 Min
Guacamole
10 min
Pea Gazpacho
4h 15min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 Min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Gazpacho
1j 15 menit
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Roasted Red Pepper Shots
30 menit
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1j