Apparaten en Accessoires
Peruvian Ceviche
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 15min
6 portions
Ingrediënten
-
water500 g
-
sweet potatoes unpeeled (approx. 150 g each)2
-
lime juice, freshly squeezed150 g
-
garlic cloves2
-
coriander leaf plus extra to garnish2 Tbsp
-
red onion 40 g thinly sliced80 g
-
½ red chilli, seededhabanero chilli seeded½
-
clam juice (optioneel)50 g
-
ice cubes4
-
fresh sea bass fillets skinless, cubed (1 cm)300 g
-
fresh salmon fillets, skinless cubed (1 cm)300 g
-
fine sea salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
20 g
Calorieën
947 kJ /
226 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
13 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
South American Party
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1u.
Quinoa Salmon Patties
1u. 20min
Cucumber soup with prawn skewers
35min
Sous-vide Octopus Salad
8u.
Tuna Poke Nachos
30min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2u. 35min
Sicilian Salad
30min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Monkfish and prawn soup
1u.
Spinach and Parmesan Soup
45min