Compatibele versies
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cherry tomatoes
- 20 g fresh mixed herbs (e.g. thyme, basil, rosemary)
- 140 g olive oil
- 1 tsp balsamic vinegar
- 3 pinches ground black pepper
- 4 garlic cloves, 3 unpeeled
- 2 - 3 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp for cooking quinoa
- 200 g quinoa
- 750 g water
- 50 g red onions, cut in pieces (2-3 cm)
- 75 g red pepper, cut in pieces (2-3 cm)
- 75 g yellow pepper, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g courgette, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g aubergine, cut in pieces (2-3 cm)
- 50 g tomato, cut in pieces (2-3 cm)
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- ½ avocado, finely sliced, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529 kJ / 365.4 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 45.9 g
- Vetten
- 17.4 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 259 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 godz.
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30 Min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1 godz.
Padrón Pepper Pesto
4 Std. 15 Min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2 Std.
Tzatziki
20min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Caponata
50min
Chickpea Ratatouille
1 godz.