Compatibele versies
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cherry tomatoes
- 20 g fresh mixed herbs (e.g. thyme, basil, rosemary)
- 140 g olive oil
- 1 tsp balsamic vinegar
- 3 pinches ground black pepper
- 4 garlic cloves, 3 unpeeled
- 2 - 3 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp for cooking quinoa
- 200 g quinoa
- 750 g water
- 50 g red onions, cut in pieces (2-3 cm)
- 75 g red pepper, cut in pieces (2-3 cm)
- 75 g yellow pepper, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g courgette, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g aubergine, cut in pieces (2-3 cm)
- 50 g tomato, cut in pieces (2-3 cm)
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- ½ avocado, finely sliced, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529 kJ / 365.4 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 45.9 g
- Vetten
- 17.4 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 259 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Salad
30p
Gochujang Ramen Noodles
30p
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30p
Coconut Creamed Kale
20p
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45p
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45p
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2h 35min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30p
Hummus with Peas and Beans
25p
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30p
Green Lentil Risotto with Asparagus
45p
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min