Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 6 dried guajillo chillies, halved, deseeded
- 2 ancho chillies, halved, deseeded
- 600 g tomatoes, cut in pieces
- 100 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 200 g pineapple juice
- 450 g water
- 1 cinnamon stick
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp dried oregano
- 3 ½ tsp fine sea salt
- 400 g plantains, ripe, peeled, cut in pieces
- 800 g chicken breasts, skinless, cut in pieces
- 3 tsp sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1378 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Bellini
5min
Green Salsa Chicken with Cactus
40min
Chicken Tacos al Pastor
45min
Salmon burgers
25min
Mexican Turkey Chilli
40min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1h 45min
Mini Laxpuddings
1h 10min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min