Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 1500 g water
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 3 tsp olive oil
- 300 g carrots, cut in pieces (1 cm)
- 200 g courgettes, cut in pieces (1 cm)
- 100 g frozen peas, defrosted
- 400 g cod fillets, skinless, boneless
- 20 g lemon juice
- ½ tsp ground black pepper
- 350 g dried pasta, multi-coloured fusilli
Tartare Sauce
- 60 g pickles
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 100 g sunflower oil
- 1 large egg
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp Dijon mustard
- 1 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3303 kJ / 790 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 73.8 g
- Vetten
- 39.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Warm Mediterranean Couscous Salad
30min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1h
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Mediterranean Salad
25 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h