Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Koftas
- 20 g fresh parsley, cut in pieces
- 150 g spring onions, cut in pieces
- 900 g lamb shoulder, minced
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground white pepper
Pepper Sauce
- 300 g onions, quartered
- 150 g red peppers, cut in pieces (3 cm)
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 400 g tinned whole peeled tomatoes, in juice
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g potatoes, sliced (2-3 mm)
- 350 g tomatoes, sliced (2-3 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2400 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Seafood Rice
1h 15 min
Spinach Fatayers
2h
Lamb Kebobs
3h
Bamia (okra and meat stew)
55min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Seven Spice Chicken with Rice
35 Min
Persian Carrot and Coconut Cake
2h 20min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40min