Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Koftas
- 20 g fresh parsley, cut in pieces
- 150 g spring onions, cut in pieces
- 900 g lamb shoulder, minced
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground white pepper
Pepper Sauce
- 300 g onions, quartered
- 150 g red peppers, cut in pieces (3 cm)
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 400 g tinned whole peeled tomatoes, in juice
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g potatoes, sliced (2-3 mm)
- 350 g tomatoes, sliced (2-3 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2400 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marble cake
2h 10 min
Spinach Fatayers
2h
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1h
Chicken pastilla
1h 10min
Moroccan filled bread rolls (Batbout)
2h 40min
Noodle soup
35 menit
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Tuna and Spring Onion Quiche
2h
Tomato Basil Chicken Quiche
1h
Madeira Cake
1h 30min