![Arseeyah Arseeyah](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FBE24E8A-911E-43C1-9F83-38C99D620A49/Derivates/44027a65-bc49-496b-be5f-17765db538dd.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g basmati rice
- 1200 g water
-
60
g butter, cut in pieces
of 60 g ghee - 500 g chicken breast, cut into small cubes (1-2 cm)
- ¼ tsp ground cardamom
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 1 cinnamon stick
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1561 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 30.7 g
- Vetten
- 13.7 g
Alternatieve recepten
Spinach Fatayers
2h
Sheer Berenj (Rice Pudding)
1h
'Qamar el-din' juice
5min
Umali
1h 25 min
Baklava
1h 10min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Arabian ice cream
10 Std. 25 Min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25 min
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50min
Chicken moghrabieh
1h 25 min