![Za'atar bread rolls Za'atar bread rolls](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bb168691-1858-4b91-9348-477b9063facb/Derivates/40bcccd5-50e5-47b0-968e-85c7df65afd6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g water
- 100 g olive oil, plus extra for greasing and brushing
- 3 level tsp dried yeast (10 g)
- 1 tsp sugar
- 550 g flour, plus extra for dusting
- 100 g fine semolina
- 1 ½ tsp salt
- 100 g fresh za’atar leaves, washed and dried
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 728 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 6.3 g
Alternatieve recepten
'Qamar el-din' juice
5min
Umali
1 Std. 25 Min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 godz.
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Koshari stew
45 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2hod. 30min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Fatayer with cheese and mint
1hod. 5min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min