Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g water
- 100 g olive oil, plus extra for greasing and brushing
- 3 level tsp dried yeast (10 g)
- 1 tsp sugar
- 550 g flour, plus extra for dusting
- 100 g fine semolina
- 1 ½ tsp salt
- 100 g fresh za’atar leaves, washed and dried
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 728 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 6.3 g
Alternatieve recepten
Spinach Fatayers
2h
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 godz.
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1sa
Marzipan bites
45 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Wholemeal bread with green olives and za'atar
2h
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Cheese pies
1 Std. 25 Min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Red lentil soup with cumin
55 Min