Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)

Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)

4.7 29 beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 35min
8 portions

Ingrediënten

Filling
  • onions cut into quarters
    150 g
  • sunflower oil
    40 g
  • pine nuts
    70 g
  • lamb meat finely minced
    400 g
    400 g beef, finely minced
  • salt
    1 tsp
  • freshly ground pepper
    1 tsp
  • ground cinnamon
    1 pinch
Kibbeh
  • lamb fillet sinew free, cut into cubes (3 cm)
    500 g
    500 g beef tenderloin, cut into cubes (3 cm)
  • ice cubes
    4
  • onions cut into quarters
    200 g
  • fine bulgur wheat rinsed with cold water and strained well (see tip)
    300 g
  • salt
    2 level tsp
  • ground cinnamon
    2 level tsp
Assembly and baking
  • sunflower oil plus extra for greasing
    10 g
  • freshly ground pepper (optioneel)
    1 level tsp
  • Arabian spice mix (optioneel)
    1 level tsp

Voeding per 1 portion

Calorieën 463 kcal / 1937 kJ
Eiwitten 31.3 g
Vetten 23.6 g
Koolhydraten 31.5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...