Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g whole milk
- 80 g olive oil
-
15
g fresh yeast
of 1 ½ tsp dried yeast - 350 g strong white bread flour
- 15 g sugar
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 10 g fresh mint, leaves only
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g cream cheese
- 1 ½ tsp nigella seeds
Fatayer
- strong white bread flour, for dusting
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1h 30min
Iranian Barbari
2h 30 min
Spinach Fatayers
2h
Moroccan Harira and Chicken Soup
55min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Za'atar bread rolls
2h
Chicken moghrabieh
1 godz. 25 min
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5min
Pitta Bread
2h
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1 godz. 25 min