![Fatayer with Cheese and Mint Fatayer with Cheese and Mint](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6bfa56e9-2e32-4cab-8ca2-6c27abdad80e/Derivates/015ec4c9-199b-4e5c-a197-0c534d2e43d0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g whole milk
- 80 g olive oil
-
15
g fresh yeast
of 1 ½ tsp dried yeast - 350 g strong white bread flour
- 15 g sugar
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 10 g fresh mint, leaves only
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g cream cheese
- 1 ½ tsp nigella seeds
Fatayer
- strong white bread flour, for dusting
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3sa 40 dk
Soft Date Cake with Walnuts
1h 10min
Spinach Fatayers
2sa
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4 Std. 45 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2sa
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1h 20min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Stuffed Moroccan Breads
2sa 45 dk
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 godz. 45 min
Moroccan Mint Tea
25 min