Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g whole milk
- 80 g olive oil
-
15
g fresh yeast
of 1 ½ tsp dried yeast - 350 g strong white bread flour
- 15 g sugar
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 10 g fresh mint, leaves only
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g cream cheese
- 1 ½ tsp nigella seeds
Fatayer
- strong white bread flour, for dusting
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dill and feta flatbread
1 Std. 20 Min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Sheek Kebab
1h 10min
Persian Flatbreads
1 godz. 45 min
Spinach Fatayers
2 Std.
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 Std. 20 Min
Stuffed Moroccan Breads
2h 45 min
Date and pistachio truffles (bethith)
30 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Lebanese Spiced Flatbread
3 godz. 20 min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 min
Fresh Fruit Tarts
7h 5min