![Gazelle Horns (Almond Pastries) Gazelle Horns (Almond Pastries)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/198277.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 80 g unsalted butter, diced
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 60 g orange blossom water (see tip)
- 1 tsp lemon zest
Almond Filling and Assembly
- 250 g blanched almonds
- 170 g icing sugar
- 30 g orange blossom water (see tip)
- 20 g water
- 2 tsp ground cinnamon
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 359 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2sa 45 dk
Iranian Barbari
2sa 30 dk
Chocolate Salami
4h 5min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 godz. 30 min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Dill and Feta Flatbread
1h 20min
Steamed Lemon Cake
2 godz. 20 min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2sa
Pain aux Cereales
12h 15min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Stuffed Moroccan Breads
2sa 45 dk
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min