Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 110 g plain flour, plus extra for dusting
- 60 g unsalted butter, cold, diced
- 35 g water, cold
- 1 pinch fine sea salt
-
¼
tsp dried thyme
of ½ tsp fresh thyme leaves
Filling
- 30 g unsalted butter
- 30 g olive oil
- 140 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh basil leaves
- 3 medium eggs
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 500 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
Topping
- 200 g sun-dried tomatoes in oil, plus 30 g of their oil
- ½ tsp sweet paprika
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 26.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 Std. 40 Min
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1 godz. 30 min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Potato Base Pizza
1 godz. 5 min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.