Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 110 g plain flour, plus extra for dusting
- 60 g unsalted butter, cold, diced
- 35 g water, cold
- 1 pinch fine sea salt
-
¼
tsp dried thyme
of ½ tsp fresh thyme leaves
Filling
- 30 g unsalted butter
- 30 g olive oil
- 140 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh basil leaves
- 3 medium eggs
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 500 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
Topping
- 200 g sun-dried tomatoes in oil, plus 30 g of their oil
- ½ tsp sweet paprika
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 26.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Chickpea Gratin
1h
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Pea and Courgette Tarts
1h
Provençal tart
1h 15min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1h 10min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min