Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 1000 g water
- 200 g quinoa
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 butternut squash (approx. 600 g), peeled and diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g red onions, thinly sliced (3 mm)
- 15 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 30 g balsamic vinegar, plus 1 Tbsp
- 2 medium eggs
- 150 g soft goat's cheese
- 150 g ricotta cheese
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1415 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 17.5 g
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 Std.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.