Orzo Salad with Artichoke and Feta

Orzo Salad with Artichoke and Feta

4.0 81 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • water
    1100 g
  • orzo rinsed and drained
    400 g
  • extra virgin olive oil
    2 Tbsp
  • fine sea salt to taste
    ½ tsp
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing
    4 sprigs
  • feta cheese in pieces
    130 g
  • artichoke hearts, marinated drained
    340 g
  • pine nuts toasted
    60 g
  • sun-dried tomatoes cut in thin slices
    100 g
  • tinned chickpeas rinsed and drained (1 x 400 g tin)
    240 g
  • lemon juice
    1 Tbsp
  • ground black pepper to taste
    1 pinch

Voeding per 1 portion

Calorieën 781 kcal / 3281 kJ
Eiwitten 30 g
Vetten 25 g
Koolhydraten 96 g
Vezels 20 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...