Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g water
- 400 g orzo, rinsed and drained
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 130 g feta cheese, in pieces
- 340 g artichoke hearts, marinated, drained
- 60 g pine nuts, toasted
- 100 g sun-dried tomatoes, cut in thin slices
- 240 g tinned chickpeas, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3281 kJ / 781 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Curried Squash Galette
1h 20min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Smoky Couscous Salad
20 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Italian Sausage and Orzo Soup
35min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Mexican Quinoa Salad
30min