
Apparaten en Accessoires
Orzo Salad with Artichoke and Feta
Voorbereiding 15min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
water1100 g
-
orzo rinsed and drained400 g
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing4 sprigs
-
feta cheese in pieces130 g
-
artichoke hearts, marinated drained340 g
-
pine nuts toasted60 g
-
sun-dried tomatoes cut in thin slices100 g
-
tinned chickpeas rinsed and drained (1 x 400 g tin)240 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Voeding per 1 portion
Calorieën
781 kcal /
3281 kJ
Eiwitten
30 g
Vetten
25 g
Koolhydraten
96 g
Vezels
20 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vegetarian Cooking
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland