Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot
- 80 g cooked beetroot, diced (5 mm)
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp balsamic vinegar
Goat's Cheese Eggs
- 40 g flaked almonds
- 270 g goat's cheese
- 2 Tbsp olive oil
Watercress Salad Nest
- 50 g fresh basil leaves
- 40 g almonds, smoked
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g olive oil
- 1 garlic clove
- 60 g watercress
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2397 kJ / 573 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Halloumi Salad
20 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 Min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 Std. 30 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Shakshuka
50 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 Min
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40min
Colourful Tuna Rice Salad
40min