Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot
- 80 g cooked beetroot, diced (5 mm)
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp balsamic vinegar
Goat's Cheese Eggs
- 40 g flaked almonds
- 270 g goat's cheese
- 2 Tbsp olive oil
Watercress Salad Nest
- 50 g fresh basil leaves
- 40 g almonds, smoked
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g olive oil
- 1 garlic clove
- 60 g watercress
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2397 kJ / 573 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15min
Coconut Prawn Soup
45 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 Std. 20 Min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Leek Leaf Chicken Rolls
55 Min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25min
Creamy Courgette Soup
35 min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 Std. 20 Min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.