Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 red onions, cut in wedges
- 2 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 2 tsp balsamic vinegar
- 1 pinch dried chilli flakes
- 2 - 3 roasted red peppers, preserved, cut in strips (1 cm)
- 10 - 12 pitted black olives
- 5 - 6 tinned anchovy fillets (optioneel)
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 20 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 150 g polenta
- 40 g plain flour
- 1 ¼ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp soft brown sugar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 medium eggs
- 120 g milk
- 45 g groundnut oil
- 15 g unsalted butter, melted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1895 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1j
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1j 10 menit
Chickpea Pancakes
20 min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 Min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 Std. 30 Min
Middle Eastern Aubergine Pies
2h
Quince Torta
8h
Popcorn and Buckwheat Bread
2h
Scandinavian Rye Bread
27 Std.
Socca with Tuna, Olives and Capers
1h 5 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1j 15 menit