Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 red onions, cut in wedges
- 2 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 2 tsp balsamic vinegar
- 1 pinch dried chilli flakes
- 2 - 3 roasted red peppers, preserved, cut in strips (1 cm)
- 10 - 12 pitted black olives
- 5 - 6 tinned anchovy fillets (optioneel)
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 20 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 150 g polenta
- 40 g plain flour
- 1 ¼ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp soft brown sugar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 medium eggs
- 120 g milk
- 45 g groundnut oil
- 15 g unsalted butter, melted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1895 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea soup with spinach
40 Min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50 Min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Spelt and Buckwheat Bread
1 godz. 55 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Roasted Tomato Tart
2h
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Salmon and Courgette en Croute
1 Std.