![Spinach and Butternut Squash Roulade Spinach and Butternut Squash Roulade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/63E0F5BC-50A0-4EF1-91AA-DFED80443C23/Derivates/E949D660-1324-4118-9606-80D3AD408669.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g butternut squash, peeled, cut in pieces (1 cm)
- 1 Tbsp olive oil
- 250 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 200 g fresh spinach, washed, dried and roughly chopped
- 140 g unsalted butter, diced
- 140 g plain flour
- 250 g milk
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 large eggs, separated
- 180 g cream cheese with chives
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2980 kJ / 712 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 56.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Cheese Soufflés
45min
Quiche Lorraine
45min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Chocolate Caramel Bake with Walnuts
1 godz. 40 min
Carrot and Peanut Bake
55min
Mushroom pastry
45min
Tarte au Citron Reconstructed
50min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1h
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25 Std. 40 Min
Floating Islands
40min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1h 15min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min