Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g butternut squash, peeled, cut in pieces (1 cm)
- 1 Tbsp olive oil
- 250 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 200 g fresh spinach, washed, dried and roughly chopped
- 140 g unsalted butter, diced
- 140 g plain flour
- 250 g milk
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 large eggs, separated
- 180 g cream cheese with chives
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2980 kJ / 712 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 56.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Curried Squash Galette
1 Std. 20 Min
Almond Tuiles
1 Std. 30 Min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Quiche Lorraine
45 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Pineapple and Coconut Cheesecake Bars
7 godz. 10 min
Palmiers Two Ways
1 Std. 40 Min
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1 Std. 5 Min
Courgette and Parmesan Muffins
50 min