Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g strong wholemeal bread flour
- 330 g water
- 60 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
2 ½
tsp dried instant yeast
of 25 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp fine sea salt
- 2 sprigs rosemary, leaves only
- 1 - 1 ½ tsp coarse sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Olive Bread Rolls
2sa
Cranberry and Pistachio Cookie Gift Jar
20min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1h 30min
Greek Easter Bread (Tsoureki)
2 godz. 20 min
Iranian Barbari
2h 30min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2 godz. 35 min
Easter Cheese Parcels (Flaounes)
1h 5min
Almond Honey Semolina Cake
1sa
Puy Lentil Dip
45 min
Wholemeal Pitta
1h 35min
Mint Courgettes
30 min
Houmous
13u. 30min