![Wholemeal Focaccia Wholemeal Focaccia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1FFF6F81-4021-4EF1-8958-6DA72FD58C89/Derivates/F7FDBB09-8A84-4F1B-90F2-8CCA94454C9A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g strong wholemeal bread flour
- 330 g water
- 60 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
2 ½
tsp dried instant yeast
of 25 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp fine sea salt
- 2 sprigs rosemary, leaves only
- 1 - 1 ½ tsp coarse sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Walnut Butter
25 Min
Steamed Bread Rolls
2h 10min
Pea Quiche
1 Std.
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min
Tomato Rice
30 Min
Olive Bread Rolls
2h
Aloo Beetroot Tikki
1 Std.
Multiseed Bread
2h
Red Pepper Houmous
5 min
Classic Wholemeal
2h 40min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1 Std.
Steamed Wholemeal Bread
2h