Wholemeal Focaccia

Wholemeal Focaccia

4.1 8 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 35min
8 portions

Ingrediënten

  • strong wholemeal bread flour
    500 g
  • water
    330 g
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    60 g
  • dried instant yeast
    2 ½ tsp
    25 g fresh yeast, crumbled
  • fine sea salt
    1 tsp
  • rosemary leaves only
    2 sprigs
  • coarse sea salt to taste
    1 - 1 ½ tsp

Voeding per 1 portion

Calorieën 285 kcal / 1192 kJ
Eiwitten 7.3 g
Vetten 10.7 g
Koolhydraten 42.6 g
Vezels 2.7 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...