Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g strong wholemeal bread flour
- 330 g water
- 60 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
2 ½
tsp dried instant yeast
of 25 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp fine sea salt
- 2 sprigs rosemary, leaves only
- 1 - 1 ½ tsp coarse sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Olive Bread Rolls
2h
Courgette and Carrot Loaf
45 Min
Potato cakes
45 Min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2h 35min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1 Std. 5 Min
Feta, Olive and Herb Muffins
50 Min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1 Std. 40 Min
Red lentil soup with cumin
55 Min
Baby-friendly Aubergine and Tahini Dip
55 Min
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min
Yoghurt Bread
2h
Houmous
13 Std. 30 Min