Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 230 g water
- 1 tsp sugar
-
1 ½
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
100
g strong wholemeal bread flour
of 100 g chestnut flour - 300 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 1500 g water
- 150 g green beans, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g mozzarella, drained, cut in pieces
- 150 g cream cheese
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 g basil pesto (optioneel)
- 20 g extra virgin olive oil (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2106 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 54.2 g
- Vetten
- 24.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1h 30min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Sardine and Pea Pilaf
40min
Chickpea Gratin
1h
Carrot and Peanut Bake
55min
Orange and Coconut Squares
35 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Mushroom Parmentier
1h 10min