Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 230 g water
- 1 tsp sugar
-
1 ½
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
100
g strong wholemeal bread flour
of 100 g chestnut flour - 300 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 1500 g water
- 150 g green beans, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g mozzarella, drained, cut in pieces
- 150 g cream cheese
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 g basil pesto (optioneel)
- 20 g extra virgin olive oil (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2106 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 54.2 g
- Vetten
- 24.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baby-friendly Butternut and Kidney Bean Quesadillas
45min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1j 15 menit
Lentil and Pumpkin Pot Pies
1h 25 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Chickpea Gratin
1h
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Happy Veggie Empanadas
1h 10min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Baby-friendly Delicious Coconut Dhal
30min