Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 230 g water
- 1 tsp sugar
-
1 ½
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
100
g strong wholemeal bread flour
of 100 g chestnut flour - 300 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 1500 g water
- 150 g green beans, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g mozzarella, drained, cut in pieces
- 150 g cream cheese
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 g basil pesto (optioneel)
- 20 g extra virgin olive oil (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2106 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 54.2 g
- Vetten
- 24.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Mushroom Stroganoff
30min
Frozen Yoghurt Bark
Geen beoordelingen
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1h 45 min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2h
Vegan Pepperoni
5óra 10p
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Quick Falafel
30min