Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Purée
- 300 g beetroot
- 20 g orange juice
- 20 g Demerara sugar
- ⅛ tsp xanthan gum (see tip)
Cheese Sauce and Crisps
- 150 g soft goat's cheese, diced (see tip)
- 150 g water
- 3 tsp sunflower oil, for frying
Pickled Apple
- 1 Granny Smith apple, peeled
- 60 g apple cider vinegar
- 60 g balsamic vinegar
Cauliflower Florets
- 1500 g water
- 2 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 100 g unsalted butter, diced
- 2 pinches fine sea salt
- 300 g cauliflower florets
- 1 Tbsp rapeseed oil
Finalisation
- ⅛ tsp xanthan gum
- 50 g unsalted butter, diced, cold
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2908.3 kJ / 695.1 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 50.8 g
- Verzadigd vet
- 25.4 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 553 mg
Alternatieve recepten
Tomato Ketchup
1h 15min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2 Std. 10 Min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 Std. 45 Min
Coconut Prawn Soup
45 Min
Number Cake
2h
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1h 15min
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1h 15min
Butter with Sun-dried Tomatoes, Basil and Parmesan
10min
Tomato Focaccia
3 Std.
Butter Board with Spinach Pesto
15min
Sautéing Red Pepper with Onions
Geen beoordelingen
Apple Pie Filling Preserve
45 Min