Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Purée
- 300 g beetroot
- 20 g orange juice
- 20 g Demerara sugar
- ⅛ tsp xanthan gum (see tip)
Cheese Sauce and Crisps
- 150 g soft goat's cheese, diced (see tip)
- 150 g water
- 3 tsp sunflower oil, for frying
Pickled Apple
- 1 Granny Smith apple, peeled
- 60 g apple cider vinegar
- 60 g balsamic vinegar
Cauliflower Florets
- 1500 g water
- 2 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 100 g unsalted butter, diced
- 2 pinches fine sea salt
- 300 g cauliflower florets
- 1 Tbsp rapeseed oil
Finalisation
- ⅛ tsp xanthan gum
- 50 g unsalted butter, diced, cold
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2908.3 kJ / 695.1 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 50.8 g
- Verzadigd vet
- 25.4 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 553 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min
Pease Pudding
13h 10min
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45min
Baba Ganoush
1h
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Pistachio and Almond Filo Coil
1h 15min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Guacamole
5min
Sicilian Iced Coffee
4h 10min
Courgette and Lemon Sorbet
8 Std. 5 Min
Raspberry Ripple Ice Cream
15u.
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min