Apparaten en Accessoires
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Voorbereiding 25min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
olive oil plus extra for frying100 g
-
water100 g
-
onions sliced (2 mm)200 g
-
waxy potatoes (e.g. Maris Piper), peeled and sliced (5 mm)500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1303 kJ /
311 kcal
Vetten
23.1 g
Koolhydraten
17 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
LUNCHBOX INSPIRATION
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Spanish Tortilla
1u.
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Geen beoordelingen
Courgette and Potato Parmigiana
1u. 15min
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4u.
Tabbouleh
2u. 15min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1u. 35min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1u. 25min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Lentil and Pancetta Stew
1u.