Apparaten en Accessoires
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Voorbereiding 25min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
olive oil plus extra for frying100 g
-
water100 g
-
onions sliced (2 mm)200 g
-
waxy potatoes (e.g. Maris Piper), peeled and sliced (5 mm)500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1303 kJ /
311 kcal
Vetten
23.1 g
Koolhydraten
17 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
LUNCHBOX INSPIRATION
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1u.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1u.
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1u. 10min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Veggie 'Burritos'
20min
Stuffed vegetables
1u. 5min
Gazpacho
1u. 15min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Spanish Tortilla
1u.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1u. 20min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1u. 25min