Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g olive oil, plus extra for frying
- 100 g water
- 200 g onions, sliced (2 mm)
- 500 g waxy potatoes, (e.g. Maris Piper), peeled and sliced (5 mm)
- 1 tsp fine sea salt
- 6 large eggs
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1303 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 23.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Pancetta Stew
1h
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Lentil and Chorizo Stew
4h
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30 min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50 min
Pasta alla Norma
50min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40min
Spanish Tortilla
1h