Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arepas Dough
- 280 g precooked maize flour (e.g. Harina Pan)
- 410 g water
- 1 ½ - 2 tsp fine sea salt, to taste
Venezuelan Shredded Chicken and Arepas
- 5 sprigs fresh coriander, plus extra leaves for garnish
- 40 g onion
- 1 red pepper (approx. 150 g), cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 tsp pickled capers
- 1 plum tomato, cut in pieces
- 1 ½ - 2 tsp fine sea salt, to taste
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 30 g olive oil
- 560 g chicken breast fillets, skinless, cut in bite-size pieces
- 80 g sherry
- olive oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2325 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30min
Sicilian Caponata
30min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20 min
Chicken Tacos al Pastor
45min
Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
55min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 Min
Chicken and Avocado Arepas
1h
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min