Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arepas Dough
- 280 g precooked maize flour (e.g. Harina Pan)
- 410 g water
- 1 ½ - 2 tsp fine sea salt, to taste
Venezuelan Shredded Chicken and Arepas
- 5 sprigs fresh coriander, plus extra leaves for garnish
- 40 g onion
- 1 red pepper (approx. 150 g), cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 tsp pickled capers
- 1 plum tomato, cut in pieces
- 1 ½ - 2 tsp fine sea salt, to taste
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 30 g olive oil
- 560 g chicken breast fillets, skinless, cut in bite-size pieces
- 80 g sherry
- olive oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2325 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 Min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 Min
Pollo Pibil
1h 30min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Quinoa Salad
35 Min
Salmon tartare
10 Min
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1h 15min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 Std. 45 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 Min