
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arepas Dough
- 280 g precooked maize flour (e.g. Harina Pan)
- 410 g water
- 1 ½ - 2 tsp fine sea salt to taste
Venezuelan Shredded Chicken and Arepas
- 5 sprigs fresh coriander plus extra leaves for garnish
- 40 g onion
- 1 red pepper (approx. 150 g), cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 tsp pickled capers
- 1 plum tomato cut in pieces
- 1 ½ - 2 tsp fine sea salt to taste
- ½ - 1 tsp ground black pepper to taste
- 30 g olive oil
- 560 g chicken breast fillets, skinless cut in bite-size pieces
- 80 g sherry
- olive oil for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 556 kcal / 2325 kJ
- Eiwitten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Pancetta Stew
1u.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Steak au Poivre
20min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1u.
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1u. 35min
Pears, Cheese and Honey
15min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min