Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 slices bread, torn in pieces
- 820 g water
- 500 g green beans, ends trimmed
- 100 g red onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 60 g extra virgin olive oil
- 250 g potatoes, diced (2.5 cm)
- 2 heaped tsp fresh parsley leaves
- 170 g mushrooms, sliced
- 450 g milk
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 heaped tsp fine sea salt
- ½ tsp ground white pepper (optioneel)
- ½ tsp ground black pepper (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 615 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 Std. 15 Min
Bolivian Rice Pilaf
45 Min
Creamy Tomato Soup
25 Min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 Min
Courgettes with Corn
25 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Moroccan Bean Soup
45 Min
Avocado and Basil Dressing
10 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min