Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 slices bread, torn in pieces
- 820 g water
- 500 g green beans, ends trimmed
- 100 g red onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 60 g extra virgin olive oil
- 250 g potatoes, diced (2.5 cm)
- 2 heaped tsp fresh parsley leaves
- 170 g mushrooms, sliced
- 450 g milk
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 heaped tsp fine sea salt
- ½ tsp ground white pepper (optioneel)
- ½ tsp ground black pepper (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 615 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Courgettes with Corn
25 min
Pasta and Chickpea Salad
25 min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 Min
Quinoa Broth
35 min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 Min