Apparaten en Accessoires
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
fresh dill leaves only10 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
basmati rice350 g
-
frozen green baby lima beans400 g
-
saffron threads1 tsp
-
oil30 g
-
feta cheese crumbled200 g
-
pomegranate seeds50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
13 g
Calorieën
1656 kJ /
395 kcal
Vetten
14 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
53 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
persian vegetarian
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1u.
Matzo Ball Soup
1u. 20min
Vegetable and Seaweed Tartare
45min
Quinoa Salad
35min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1u. 5min
Green Bean Casserole
1u. 30min
Puy Lentil Dip
45min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Couscous with Chicken and Lamb
1u. 10min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min