Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g sunflower seeds, soaked in water for 2-4 hours, then drained
- 210 g carrots, cut in pieces
- 50 g celery stalks, cut in pieces
- 30 g red onion
- 40 g tahini
- 60 g lemon juice
-
1
bunch fresh dill, leaves only
of 1 Tbsp dried dill - 1 tsp tamari
- 2 red peppers, sliced in half and deseeded
- 2 yellow peppers, sliced in half and deseeded
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1404 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 21.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Oat Bake
1u. 15min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Portuguese Leeks
45 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Steamed Tofu
30min
Peruvian Ceviche
1u. 15min
Vegetable Stroganoff
30min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min