Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g red quinoa
- 1000 g water
- 50 g onions, halved
- 3 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for frying
- 40 g rice (e.g. basmati, long grain)
- 1 tsp ground cumin, plus extra for serving
- 300 g Swiss chard, white stalks removed, torn in pieces
-
600 - 700
g chicken stock
of vegetable stock - 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- ½ lemon, juice only
- 100 g tinned black beans, rinsed, drained
- 100 g natural yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 115.8 kJ / 27.7 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 menit
Reuben's Stew
5 Min
Garlic and White Bean Stew
50min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1j 15 menit