![Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c85fde32-c8f0-47a0-81f2-327efa518518/Derivates/ff4044d2-0ab4-47b1-bcd4-b04e590147cf.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g red quinoa
- 1000 g water
- 50 g onions, halved
- 3 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for frying
- 40 g rice (e.g. basmati, long grain)
- 1 tsp ground cumin, plus extra for serving
- 300 g Swiss chard, white stalks removed, torn in pieces
-
600 - 700
g chicken stock
of vegetable stock - 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- ½ lemon, juice only
- 100 g tinned black beans, rinsed, drained
- 100 g natural yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 115.8 kJ / 27.7 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1hod. 15min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1hod.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1hod.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Garlic and White Bean Stew
50min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min