
Apparaten en Accessoires
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
Voorbereiding 5min
Totaal 55min
6 portions
Ingrediënten
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered120 g
-
celery cut in pieces50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling20 g
-
spelt grains120 g
-
water950 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
cavolo nero tough stems removed, sliced (2 cm)300 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Voeding per 1 portion
Calorieën
230 kcal /
969 kJ
Eiwitten
6.5 g
Vetten
8.5 g
Koolhydraten
17.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Italian Kitchen
62 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland