Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 120 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 120 g spelt grains
- 950 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g cavolo nero, tough stems removed, sliced (2 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 969 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Watercress Soup
25 min
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Coconut Creamed Kale
20min
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min
Tuscan Bean Soup
50 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.