Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero

Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero

4.7 38 beoordelingen
Voorbereiding 5min
Totaal 55min
6 portions

Ingrediënten

  • pecorino cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • garlic clove
    1
  • onions quartered
    120 g
  • celery cut in pieces
    50 g
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    20 g
  • spelt grains
    120 g
  • water
    950 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • cavolo nero tough stems removed, sliced (2 cm)
    300 g
  • fine sea salt or to taste
    1 tsp
  • ground black pepper or to taste
    2 pinches

Voeding per 1 portion

Calorieën 230 kcal / 969 kJ
Eiwitten 6.5 g
Vetten 8.5 g
Koolhydraten 17.2 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...