Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 120 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 120 g spelt grains
- 950 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g cavolo nero, tough stems removed, sliced (2 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 969 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45 min
Hazlenut and Sunflower Spread
8 Std. 10 Min
Spinach and Cheese Soufflés
35 Min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Coconut Creamed Kale
20 Min