![Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/07897B6A-6E96-4D64-AA7A-327AE6FDFF8B/Derivates/f7310f0d-8cae-40b0-ae73-6758feef2540.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 120 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 120 g spelt grains
- 950 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g cavolo nero, tough stems removed, sliced (2 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 969 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Red Lentil Soup
40 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min
Tuscan Bean Soup
50 Min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1 Std. 5 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min