![Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1ff76087-51a2-4272-8d07-c58bd97199f6/Derivates/8111d4d7-18f8-421a-9f6a-29863b9315c2.jpg)
Compatibele versies
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
-
40
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 30 g hazelnuts (see tip)
- 40 g fresh parsley leaves
- 100 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- ½ tsp fine sea salt
Risotto
- 175 g kale, thick stems removed, cut in pieces (see tip)
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 20 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 300 g pearl barley (see tip)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1000 g water, hot
- 30 g lemon juice
- 1 lemon, finely grated zest only
- 40 g blanched hazelnuts, roughly chopped, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3149 kJ / 756 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Natrium
- 1172 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Asparagus Risotto
45 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Kale Meat(less) Balls
30 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min