Compatibele versies
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
-
40
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 30 g hazelnuts (see tip)
- 40 g fresh parsley leaves
- 100 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- ½ tsp fine sea salt
Risotto
- 175 g kale, thick stems removed, cut in pieces (see tip)
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 20 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 300 g pearl barley (see tip)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1000 g water, hot
- 30 g lemon juice
- 1 lemon, finely grated zest only
- 40 g blanched hazelnuts, roughly chopped, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3149 kJ / 756 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Natrium
- 1172 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min