Compatibele versies
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 300 g sweet potatoes, peeled, diced (2 cm)
- 100 g frozen baby broad beans
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 30 g tahini
- 40 g olive oil
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 5 g fresh basil leaves
- 5 g fresh coriander leaves
- 2 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 240 g tinned butter beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 2 Tbsp wholemeal flour
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp smoked paprika
- 4 flatbreads, vegan (see tip)
- 250 g tomatoes, sliced
- 25 g rocket leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2111 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 716 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Chickpea Pancakes
20min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 Std. 5 Min
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min