![Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E4DF853A-D4B5-4813-8134-43AD9006C950/Derivates/8ab2b47d-c21d-4e14-a8c1-a191b7766129.jpg)
Compatibele versies
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 300 g sweet potatoes, peeled, diced (2 cm)
- 100 g frozen baby broad beans
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 30 g tahini
- 40 g olive oil
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 5 g fresh basil leaves
- 5 g fresh coriander leaves
- 2 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 240 g tinned butter beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 2 Tbsp wholemeal flour
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp smoked paprika
- 4 flatbreads, vegan (see tip)
- 250 g tomatoes, sliced
- 25 g rocket leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2111 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 716 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min