Compatibele versies
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato Sauce
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 1000 g passata
- 20 g fresh basil leaves, torn in pieces
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g cavolo nero
- 400 g fresh wild mushrooms
Rocket Walnut Pesto
- 150 g olive oil
- 150 g rocket leaves
- 55 g walnuts
- 15 g lemon juice
- 1 garlic clove
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch dried chilli flakes
Vegan Béchamel Sauce
- 500 g soya milk
- 50 g plain flour
- 50 g vegan margarine
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
Finalisation
- 9 dried lasagne pasta sheets (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2069.1 kJ / 494.5 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 47.9 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 594.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 Std.
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1h 35min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min