Compatibele versies
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cashew Nuts
- 150 g cashew nuts
- water, for soaking
Chilli Sauce
- 1 garlic clove
- 1 red chilli, halved
- 120 g onions, quartered
- 60 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 25 g light brown sugar
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g cider vinegar
- 30 g chipotle paste
- 150 g water
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 5 g freshly squeezed lemon juice, or to taste
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages
- 15 g chia seeds
- 50 g water
- 125 g chestnut mushrooms
- 100 g wholemeal bread, vegan, torn in pieces
- 150 g firm tofu, cut in pieces
- 125 g cooked chestnuts, peeled
- 50 g red onion, quartered
- 60 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 1 red chilli, halved
- 8 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 lemon, finely grated zest and 15 g juice
- 25 g vegan cheese, grated
-
20
g tamari
of light soy sauce
Root Veg Mash
- 400 g parsnips, peeled, diced (2 cm)
- 400 g sweet potatoes, peeled, diced (3 cm)
- 100 g carrots, diced (2 cm)
- 1000 g water
- 250 g frozen peas
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- ½ lemon, freshly squeezed juice only
- 15 g olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3187 kJ / 762 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Natrium
- 1437 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h