Compatibele versies
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sweet Potatoes
- 4 sweet potatoes (approx. 230 g each)
- 20 g olive oil
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground black pepper
Banana Sriracha Mayo
- 250 g sunflower oil
- 1 banana, cut in pieces
- 30 g sriracha sauce
- 1 medium egg (see tip)
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
Coleslaw
- 150 g carrots, cut in pieces
- 50 g onions, quartered
- 250 g cabbage leaves, cut in pieces
- 5 g cider vinegar
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
Lentil Sauce
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
-
½ - 1
fresh jalapeño chilli, deseeded and cut in pieces
of ½ - 1 pickled jalapeño chilli, deseeded and cut in pieces - 20 g vegetable oil
- 300 g lentils
- 1 tsp sweet paprika
- 1 tsp ground cumin
- 500 g water
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- fresh coriander, for serving
- 1 lime, cut in wedges, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4698 kJ / 1123 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 75 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 17 g
- Natrium
- 1155 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crispy Korean Tofu
1sa 20 dk
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 Std. 20 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Vegan Bean Burgers
1sa 20 dk
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1sa
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1sa