![Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/01078a34-a0db-459f-9592-fcef6f1611a9/Derivates/ab408e55-9c24-4a72-a455-38a9dbfbd9cb.jpg)
Compatibele versies
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sweet Potatoes
- 4 sweet potatoes (approx. 230 g each)
- 20 g olive oil
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground black pepper
Banana Sriracha Mayo
- 250 g sunflower oil
- 1 banana, cut in pieces
- 30 g sriracha sauce
- 1 medium egg (see tip)
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
Coleslaw
- 150 g carrots, cut in pieces
- 50 g onions, quartered
- 250 g cabbage leaves, cut in pieces
- 5 g cider vinegar
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
Lentil Sauce
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
-
½ - 1
fresh jalapeño chilli, deseeded and cut in pieces
of ½ - 1 pickled jalapeño chilli, deseeded and cut in pieces - 20 g vegetable oil
- 300 g lentils
- 1 tsp sweet paprika
- 1 tsp ground cumin
- 500 g water
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- fresh coriander, for serving
- 1 lime, cut in wedges, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4698 kJ / 1123 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 75 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 17 g
- Natrium
- 1155 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1hod.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min