Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Potatoes
- 2 baking potatoes, large
Cashew Cream
- 200 g cashew nuts, soaked overnight, then drained
- 125 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- ¼ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
Guacamole
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g onions, quartered
- 2 fresh jalapeño chillies, halved, deseeded
- 2 ripe avocados, quartered (approx. 250 g)
- 15 g freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp fine sea salt
Bean Chilli
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 150 g tinned chopped tomatoes
- 20 g tomato purée
- 240 g tinned black beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 1 Tbsp cider vinegar
- 2 tsp smoked paprika
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2965 kJ / 712 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min