Apparaten en Accessoires
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Voorbereiding 25min
Totaal 1u.
15 pieces
Ingrediënten
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
4.8 g
Calorieën
388 kJ /
93 kcal
Vetten
5.5 g
Koolhydraten
5.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Italian Kitchen
62 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Tuna Tapenade
5 Min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4 Std. 30 Min
Seafood Marinade
5 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
5 Std.
Tzatziki
20 Min
Baked spinach and eggs
35 Min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1 Std. 40 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 Min
Tuna Niçoise Toasts
3 Std.
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 Min