Compatibele versies
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Homemade Ricotta
- 1500 g whole milk
- 30 g white vinegar
Peppers
- 400 g mixed mini peppers, stalks and seeds removed
- 1 Tbsp olive oil, for drizzling
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 - 12 fresh basil leaves, to taste
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 388 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50min
Choron Sauce
20min
Tzatziki
20min
Tomato Rice
30min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3h
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25min
Calamares a la Americana
50min
Bordelaise Sauce
55min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min