Apparaten en Accessoires
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Voorbereiding 25min
Totaal 1u.
15 pieces
Ingrediënten
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
4.8 g
Calorieën
388 kJ /
93 kcal
Vetten
5.5 g
Koolhydraten
5.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Italian Kitchen
62 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3u. 10min
Lamb Kebobs
3u.
Salmon Tartare
25min
Coleslaw
10min
Cream cheese spread with radishes
5min
Cucumber Gin Granita
45min
Posh Paleo Bread
55min
Pecan Pie Cheesecake Bars
4u.
Khachapuri
1u. 30min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Prawn Tempura Rolls
2u. 40min