Compatibele versies
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Homemade Ricotta
- 1500 g whole milk
- 30 g white vinegar
Peppers
- 400 g mixed mini peppers, stalks and seeds removed
- 1 Tbsp olive oil, for drizzling
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 - 12 fresh basil leaves, to taste
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 388 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna Tapenade
5min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1ωρ. 5 λεπτ.
Shallot Tarte Tatin
2 godz.
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2 godz.
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 Min
Marinated Peppers
55 dk
Creamy Mushrooms
35 Min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20min
Pineapple Parcels
1 Std.
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Courgettes with Corn
25 Min