Compatibele versies
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Homemade Ricotta
- 1500 g whole milk
- 30 g white vinegar
Peppers
- 400 g mixed mini peppers, stalks and seeds removed
- 1 Tbsp olive oil, for drizzling
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 - 12 fresh basil leaves, to taste
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 388 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Horseradish and Chickpea Dip
10 dk
Scandinavian Brunch
Geen beoordelingen
Salmon tartare
25p
Tzatziki
20p
Cream cheese spread with radishes
5min
Spicy Cornbread Gratin
Geen beoordelingen
Mediterranean Bread
5 Std. 20 Min
Salmon tartare
10 dk
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1 Std. 45 Min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40p