Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Goat's Cheese
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 12 fresh chives
- 10 g fresh basil leaves
- 150 g soft goat's cheese
- 80 g crème fraîche
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Walnuts, Beetroot and Rocket
- 50 g walnut halves
- 5 - 6 cooked beetroot, large (approx. 500 g), peeled (see tip)
- 180 g rocket leaves
- 1 Tbsp walnut oil, plus extra for drizzling
- 2 pinches fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1016 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Natrium
- 341 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Gazpacho
1h 15 min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 godz. 45 min
Salmon tartare
25min
Floating Islands
40 Min
Savoury Stilton Cheesecake
11 Std. 40 Min
Tuna Tapenade
5 min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.