Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Goat's Cheese
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 12 fresh chives
- 10 g fresh basil leaves
- 150 g soft goat's cheese
- 80 g crème fraîche
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Walnuts, Beetroot and Rocket
- 50 g walnut halves
- 5 - 6 cooked beetroot, large (approx. 500 g), peeled (see tip)
- 180 g rocket leaves
- 1 Tbsp walnut oil, plus extra for drizzling
- 2 pinches fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1016 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Natrium
- 341 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 min
Greek Appetiser Tart
1h 30min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min