Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Goat's Cheese
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 12 fresh chives
- 10 g fresh basil leaves
- 150 g soft goat's cheese
- 80 g crème fraîche
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Walnuts, Beetroot and Rocket
- 50 g walnut halves
- 5 - 6 cooked beetroot, large (approx. 500 g), peeled (see tip)
- 180 g rocket leaves
- 1 Tbsp walnut oil, plus extra for drizzling
- 2 pinches fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1016 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Natrium
- 341 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scandinavian Brunch
Geen beoordelingen
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1j 15 menit
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1 Std. 45 Min
Tzatziki
20 min
Guacamole
5 min
Emmental Gougères
50 dk
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3sa 20 dk
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50min
Hot Artichoke Dip
30 min