Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Toppings
- 450 - 500 g fresh figs, stems removed then halved
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 120 g prosciutto, sliced
Nut Crust Base
- 125 g blanched almonds
- 125 g pecan nut halves
- 20 g unsalted butter, soft
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp fine sea salt
- 1 medium egg
Filling
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 150 g Roquefort cheese, crumbled
- 275 g single cream
- 3 medium eggs
Balsamic Glaze and Assembly
- 100 g balsamic vinegar
- 40 g caster sugar
- 50 g Roquefort cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2346 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Natrium
- 1060 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette and Pine Nut Cake
50 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35 phút
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
Raspberry Peach Crumb Cake
2 Std.
Emmental Gougères
50 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.