Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Toppings
- 450 - 500 g fresh figs, stems removed then halved
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 120 g prosciutto, sliced
Nut Crust Base
- 125 g blanched almonds
- 125 g pecan nut halves
- 20 g unsalted butter, soft
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp fine sea salt
- 1 medium egg
Filling
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 150 g Roquefort cheese, crumbled
- 275 g single cream
- 3 medium eggs
Balsamic Glaze and Assembly
- 100 g balsamic vinegar
- 40 g caster sugar
- 50 g Roquefort cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2346 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Natrium
- 1060 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1h 30min
Crab Tart
2h 30min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Shallot Tarte Tatin
2h
Quince Torta
8h
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Pear Frangipane
1h 30min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h