Compatibele versies
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- ½ lemon, thin peelings of skin only
- 500 g fresh spinach leaves
- 40 g plain flour
- 200 g semolina, plus extra for dusting
- 250 g ricotta cheese
- 1 large egg
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp fine sea salt, or to taste, plus extra for cooking
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 2 pinches dried chilli flakes
- water, for cooking
To Serve
- 1 Tbsp olive oil, for frying
- 100 g salted butter, diced, for frying
- 10 - 12 fresh sage leaves, for frying
- fine sea salt, to taste
- dried chilli flakes, for serving (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 368 kJ / 88 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Pissaladière
1h 30min
Quince Torta
8h
Torta Pasqualina
1 Std. 50 Min
Sicilian Caponata
30min
Hazlenut and Sunflower Spread
8 Std. 10 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h