Compatibele versies
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- ½ lemon, thin peelings of skin only
- 500 g fresh spinach leaves
- 40 g plain flour
- 200 g semolina, plus extra for dusting
- 250 g ricotta cheese
- 1 large egg
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp fine sea salt, or to taste, plus extra for cooking
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 2 pinches dried chilli flakes
- water, for cooking
To Serve
- 1 Tbsp olive oil, for frying
- 100 g salted butter, diced, for frying
- 10 - 12 fresh sage leaves, for frying
- fine sea salt, to taste
- dried chilli flakes, for serving (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 368 kJ / 88 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Courgette Omelette
40 dk
Pissaladière
1sa 30 dk
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 dk
Broccoli burgers with radish salsa
1sa
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 Std. 50 Min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1sa
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1sa
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1sa
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1sa